Open-uri20121029-10588-1ctyjhw?1351441205

Male Sy

Kuala Lumpur, Malaysia

Fb_verified

Profile

Language:


Honesty is a very precious gift..
---------------------------------------
Hasan el Basriu ka thënë: "O biri i Ademit, dije se ti je dita dhe çdo ditë që kalon ka kaluar një pjesë e jotja".
---------------------------------------

Work and Education:

  • Medreseja Alauddin · Class of 2010

Copyright© Donuts Bangkok, co. ltd. All rights Reserved.